Izvor: informer
12.08.2021 u 16:47
0

UPOZORENJE METEROLOGA: Pripremite se, četiri naredna dana PAKLENA!

Vrelina koja nas već danima muči nema nameru da prestane, već da udari svom snagom!

Sudeći po najnovijem upozorenju RHMZ, kuvaćemo se još nekoliko dana i to na veoma visokim temperaturama.

– U subotu ponegde na istoku i jugoistoku, a od nedelјe do utorka (15-17.08.) u celoj zemlјi biće veoma toplo sa najvišom temperaturom u većini mesta od 35 do 37 – stoji u upozorenju.

Ova najava ide u prilog ranijoj oceni meteorologa, koji su rekli da će  ovo leto biti jedno od najtoplijih.

VAŽNO:

LUKIĆ U „DOBRO JUTRO“: Šmit može da bude samo dobar nemački turista – NIJE DOVOLJNO ŠTO SRBIJU UCENJUJU KOSOVOM, SAD NAMEĆU I INCKA!

RAJIĆ I ANĐELKOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Jaka Srbija je motor razvoja Otvorenog Balkana!

Dragica Gašić: Znam da je pravda na mojoj strani

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 12. AVGUST: Danas veoma toplo, držite se hlada!

To je, prema rečima Slobodan Sovilja, posledica izuzetno izraženog toplatnog talasa koji je zahvatio centralno i istočno Sredozemlje u prethodnom periodu, gde su temperature bile i do 47 stepeni, koliko je izmereno u pojedinim delovima Grčke.

– Najtoplije leto do sada bilo je 2012. godine. Prema dosadašnjim vrednostima, još nismo dostigli vrednosti temperature kao tog leta, ali u svakom slučaju, ovo će biti jedno od najtoplijih, pogotovo što ćemo i u narednom periodu imati izuzetno toplo vreme i na snazi će zbog toga biti i žuti i narandžasti meteo-alarm – objasnio je Sovilj.

Prema prognozi RHMZ, do 19. avgusta biće svežije sa prolaznim naoblačenjima koja će usloviti mestimično kišu, kratkotrajne pljuskove i grmljavinu, najpre na severu zemlje. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter