Izvor: ALO.rs
20.07.2021 u 18:59
0

UPOZORENJE RHMZ ZA NAREDNA DVA SATA: Novo nevreme zahvatiće OVE DELOVE SRBIJE – evo kada se očekuje stabilizacija

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za istočnu i južnu Srbiju na vremenske nepogode.

U naredna 2 časa u Pomoravlju, istočnoj i južnoj Srbiji ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak – stoji u upozorenju RHMZ objavljenom u 17:15 minuta.

VAŽNO

HAOS NA VRAČARU SE NASTAVLJA: Još jedan deo zgrade se srušio!

SAMO U DJS NOVI JEZIVI DETALJI UBISTAVA KLANA VELJE NEVOLJE! Relaksirano snimali ubistva skaj telefonima ubeđeni da nikada neće biti otkriveni!

DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Sa vodećom strankom delimo iste ciljeve!“

SAMO „NA PRAVOM MESTU“ HAPPY TV: Biljana Aleksić, supruga Mike Aleksića prvi put u javnosti o njegovom hapšenju i optužbama! Četvrtak 20.50

U Srbiji će se nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom, kao i lokalnom pojavom nepogoda uz pojačan vetar zadržati još danas, kažu u RHMZ.

Meteorolog Goran Mihajlović kaže da se stabilizacija vremena očekuje od sutra, a da će samo na istoku zemlje i u brdsko-planinskim predelima biti mogućnosti za ređu pojavu pljuskova.

Mihajlović navodi da u narednim danima neće biti vrućina.

– Od četvrtka pretežno sunčano, a do kraja sedmice maksimalna temperatura oko 30 C. Porast temperature očekujemo početkom sledeće sedmice – rekao je Mihajlović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter