Izvor: Blic.rs
25.05.2020 u 14:32
0

UPOZORENJE! STIŽE NEVREME: Kiša sa pljuskovima i grmljavinom

Posle sunčanog jutra, skoro bez oblačka, oko podneva je u pojedinim delovima naše zemlje počela da pada kiša, a bilo je i pljuskova sa grmljavinom.

– U toku popodneva i večeri na području Srbije promenlјivo oblačno i nestabilno sa pojavom kratkotrajne kiše i plјuskova, koji će ponegde biti praćeni grmlјavinom. Slični vremenski uslovi zadržaće se u toku cele sedmice –  stoji u najnovijoj najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

SAZNAJTE JOŠ!

DANAS! NOVA SERIJA NA HAPPY TV! „MERJEM“: Osvetom do ljubavi (GALERIJA)

MEDICINSKA SESTRA IZ KOVID BOLNICE DOBILA PODRŠKU! Nosila bikini ispod zaštitnog odela! (GALERIJA)

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Ministar se skinuo usred TV emisije! (VIDEO 18+)

OČUH NEPRIMERENO DODIRIVAO DEVOJČICU: Kragujevčaninu preti pet godina kazne

Nevreme će se tokom dana proširiti i na ostale delove Srbije, a u pojedinim krajevima su moguće i obilnije padavine sa grmljavinom.

Slično vreme nastaviće se i u naredna dva dana, a temperatura će se kretati između minimalnih 10 i maksimalnih 20 stepeni.

Prema podacima RHMZ, u 13.00 časova najhladnije je na Kopaoniku, sa samo pet stepeni, u Beogradu i Novom Sadu je 18, a najtopli je Negotin sa 21 stepenom.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter