Izvor: Tanjug
26.06.2021 u 10:06
0

UPOZORENJE VOZAČIMA: Izmene režima saobraćaja na OVIM deonicama!

 Na auto-putu E-75, od petlje „Lasta“ do petlje „Bubanj Potok“, sutra će, u oba smera, do 15 sati trajati radovi na košenju trave i sakupljanju lakog otpada.

NAJVAŽNIJE: 

NAPAD NA PREDSEDNIKA DRŽAVE! Helikopter više puta pogođen u vazduhu!

ISKOČIO IZ AVIONA U POKRETU! Neviđena scena, ceo aerodrom u šoku!

JEZIVA SCENA U BEOGRADU: Izvučen leš mladića kod Kule Nebojša

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Uhapšena 51 osoba u Nišu, „oprali“ NEVIĐENU sumu novca! (VIDEO)

BREJK MILVOKIJA, BOGDAN DVOCIFREN: „Jeleni“ razbili Atlantu i izjednačili u finalu Istoka (VIDEO)

Radovi će se odvijati u pokretu, sa zatvaranjem jedne saobraćajne trake, dok će se saobraćaj odvijati dvema slobodnim trakama, shodno dinamici radova, saopštilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

U Vrčinu, na delu državnog puta II B reda broj 347, do 30. juna biće obustavljen saobraćaj zbog radova na putno-železničkom prelazu.

U Šidu, na delu državnog puta II A reda broj 120 i delu državnog puta II A reda broj 121, sutra će od 11 do 15 sati biti izmenjen režim saobraćaja zbog održavanja biciklističke trke.

Saobraćaj će se odvijati prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji, a učesnici u saobraćaju su zamoljeni da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Na putu Beranovac – Goč, kroz naseljeno mesto Jovac, danas od 7 do 19 sati biće obustavljen saobraćaj zbog radova na asfaltiranju. Alternativni putni pravac: Vrnjačka Banja – Goč.

SAZNAJTE I OVO: 

SANJA VUČIĆ POTRESLA INTERET VRELOM FOTOGRAFIJOM: Ovaj detalj su svi primetili! (FOTO)

MAJKA OSUĐENOG POLICAJCA ŠOVINA: Bojim se da Derek neće izaći živ iz zatvora!

BELGIJANKE NA CRTI: Košarkašice Srbije za finale EP

Na putu Novi Pazar – Ribariće menja se režim saobraćaja na vijaduktu preko klisure Paljevo (km 278+366), zbog sanacije kolovozne ploče. Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom. Planirani rok za završetak radova je 20 dana.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 7:45, zadržavanja nema ni na graničnim prelazima, dodaje se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter