Izvor: Tanjug
29.01.2021 u 14:47
0

VESIĆ: Podržavamo predlog ugostitelja da mogu da rade do 22h

Grad Beograd podržava inicijativu ugostitelja i hotelijera da se radno vreme trgovinskih, ugostiteljstkih i uslužnih objekata produži do 22 sata, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Vesić je to rekao nakon sastanaka u Privrednoj komori Srbije sa predstavnicima ugostitelja, hotelijera i ivent industrije, kao i Udruženja za turizma PKS.

Zamenik gradonačelnika je rekao da sektor ugostiteljstva u Beogradu zapošljava više od 40.000 ljudi i da razume njihovu inicijativu za produženje radnog vremena, jer osim zdravlja treba sačuvati i radna mesta.

Vesić je takođe ocenio da bi trebalo polako razmišljati o popuštanju mera jer je već vakcinisano više od 415.000 ljudi.

SAZNAJTE I OVO

SZO POČINJE ISTRAGU O POREKLU KORONE: Sastali su se sa kineskim naučnicima, slede posete pijacama, bolnicama i laboratorijama

NIKO JE NEĆE VIDETI SEM PSIHOLOGA: Evo kako će izgledati saslušanje najmlađe žrtve Miroslava Mike Aleksića

PROMENE: 10 zdravstvenih ustanova menja naziv, Klinički centar Srbije promenio IME!

DANAS VERNICI SLAVE ČASNE VERIGE: Veruje se da su okovi kojima je Sveti Petar bio okovan ČUDOTVORNI i da donose izlečenje!

Istakao je i da produženje radnog vremena koje je bilo pred Novu godinu sa 17 na 20 sati nije ugrozilo zdravlje stanovništvo odnosno da nije doprinelo povećaju broja zaraženih, kao i da to ne bi trebalo očekivati ni sada.

„Važno je samo da se i ugostiteljskim objektima i tržnim centrima poštuju utvrđene epidemiološke mere“, dodao je on.

Sekretar Udruženja za turizma u PKS Tijana Maljković rekla je da je na inicijativu PKS i zamenika gradonačelnika Vesića došlo do razmatranja inicijative za produženje radnog vremena, kao i da će sa sastanka Kriznom štabu biti upućena molba i inicijativa da se produži radno vreme do 22 sata.

Predsednik HORES-a Georgi Genov izrazio je očekivanje da će Krizni štab uskoro, najbolje već na narednoj sednici, razmatrati ovu inicijativu ugostitelja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter