Izvor: Tanjug
09.01.2020 u 07:35
0

VETAR SLAB, PROMENLJIV: Danas ujutru mraz, potom pretežno sunčano osim u Vojvodini!

U Srbiji će danas ujutru biti hladno sa slabim i umerenim mrazem, u nižim predelima i maglom i niskom oblačnošću koja ce se u Vojvodini zadrzati i duze tokom dana.

U ostalim krajevima pretezno suncano. Vetar slab, promenljiv.

Jutarnja temperatura od -10 do -3 C, na jugu Srbije i niza, najvisa dnevna od 2 do 7 C, saopštio je Republicki hidrometeoroloski zavod.

U Beogradu jutro hladno, na širem podrucju sa umerenim mrazem i maglom, koja ce se zadrzati i tokom prepodneva. Tokom dana pretezno suncano uz slab vetar promenljivog pravca.

Jutarnja temperatura od -7 do -3 C, najvisa dnevna oko 4 C, u područjima sa duzim zadrzavanjem magle oko 2 C.

NE PROPUSTITE EMISIJU „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Vojislav Šešelj gost jutarnjeg programa Happy televizije!

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana – do 16. januara:

Jutra hladna sa slabim i umerenim mrazem, u nizim predelima i maglom, koja ce se u pojedinim danima ponegde zadrzati duze. U ostalim krajevima tokom citavog perioda pretezno suncano, osim za vikend

kada ce biti pretezno oblacno i suvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter