Izvor: Happy BSC
27.07.2021 u 10:37
0

VLADIMIR LUČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Telekom Srbija je lider u regionu, ali to nije krajnji cilj!

Vladimir Lučić, Generalni direktor Telekoma Srbija, bio je gost jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“. On je sa voditeljima Milomirom Marićem i Katarinom Koršom razgovarao o budućnosti ove kompanije, kao i proteklim rezultatima.

– Uspeli smo da uradimo nešto što je prvi put u našoj istoriji, u celom regionu. Ono što je dobro, jeste što od ove godine prenosimo sve utakmice iz srpske lige, takođe, instalirali smo specijalne kamere umesto reportažnih kola, i var! To bi trebalo da poboljša i samo takmičenje koje će biti zanimljivije. Zadnje tri godine javno promovišemo našu strategiju. Jedna od strategija jeste akvizicija. U poslednje tri godine imamo prirodan rast korisnika, i težimo da budemo lider u regionu. Broj televizijskih korisnika je vrlo bitan. Imaćemo velika iznenađenja, i dokazaćemo da srpske serije mogu da se prodaju širom sveta. Fokusirali smo se na dve multimedije: da sportski kanal Arena uzima prihode od Slovenije, do Severne Makedonije, i podigli smo nivo produkcije, pa se serije snimaju na svetskom nivou. Beograd je već prepoznat kao i širi od regionalnog centra. Mnogo mi je drago što smo taj nivo podigli, i svake godine ćemo uvećavati ulaganja. Kontaktiraju nas i iz sveta za snimanje u Srbiji. Sledeće godine ko bude gledao Superstar, videće sve same hitove: film o Tomi Zdravkoviću, najpopularnije serije u Srbiji, pa i sportski program. Prvi put u istoriji se dešava tolika koncentracija fudbala na jednom mestu. Tako se podiže broj korisnika i u Srbiji, BiH, CG… Svako domaćinstvo će želeti da gleda Arenu, jer ovakvu ponudu nema niko. Trudili smo se da napravimo dugogodišnje aranžmane, rekao je Vladimir Lučić, Generalni direktor Telekoma Srbija. 

Mi imamo preko 50 posto u fiksnom internetu, 47 posto u televizijskim uslugama i preko 40 posto u mobilnim uslugama. Zaista jesmo lideri. Telekom dolazi u poziciju koja jeste normalna za Telekom Srbija. U odnosu na ostale Telekome, tek sada dolazimo u pravu poziciju – a to je lider pozicija. Uradili smo mnoge bitne stvari: uložili smo u optičku i mobilnu infrastrukturu, milion domaćinstava će moći da ima mobilni internet. Bilo je izazivno, ali smo uspešno završili, rekao je Lučić. 

VAŽNO:

POSLAT POZIV IZ TUŽILAŠTVA! Saslušanje odgovornih za urušavanje zgrade na Vračaru 26. avgusta!

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS SA SPORTISTIMA SA KOSOVA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK: Paklene vrućine, ali ponesite kišobran!

NOĆ ZA NAMA: Hitna pomoć intervenisala 23 puta

Jasno je da je do 2030. budućnost Telekoma Sebije sve bolja.

Čim završimo poslednje dozvole, izaći će na sajtu, od kraja septembra ćemo krenuti ocenjimanje i rast startapa. Mi smo prva firma koja formira takav investicioni fond po tom zakonu. Investiraćemo u mlade startape, naglasio je. 

U budućnosti će mnogi poslovi nestati, biće zamenjeni robotima, ali će se zato pojaviti mnogi novi poslovi: programiranje, dizajn – i tome se treba prilagoditi. Probaćemo da budemo nosioci nove budućnosti. 2007. smo oborili svetski rekord koji čak do sada nije oboren. Skoncentrisani smo da investiramo u poslovne poteze koji donose prihode, rekao je Lučić za Happy tv. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter