Izvor:
12.01.2018 u 02:11
0

VLADIMIR PUTIN: Očigledno je da je Navaljni izbor SAD!

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je očito da je opozicioni lider Aleksej Navaljni izbor Vašingtona za ruskog predsednika, zbog čega se žale što mu nije dozvoljeno da se kandiduje.

Ruska centralna izborna komisija prošlog meseca je saopštila da Navaljni ne može da učestvuje na izborima za predsednika zbog uslovne zatvorske kazne. Tu odluku kritikovale su i SAD i EU, dok je Navaljni rekao da će ohrabrivati ljude da bojkotuju glasanje.

– Osoba koju pominjete (Navaljni) nije jedina kojoj nije dozvoljeno da učestvuje, ali iz nekog razloga oni ne pričaju o drugim ljudima. To očito pokazuje želje američke administracije, kada se radi o tome koga žele da vide na čelu druge države – rekao je Putin.

Govoreći o odnosima SAD i Rusije, Putin je kazao da je na Vašingtonu da poboljša odnose dve države.

On je ponovio da su navodi o mešanju Rusije u izbore besmislica i da se nada da će Vašington shvatiti da ti navodi štete američkim interesima.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Dan Snyder‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter