Izvor: Happy BSC
03.10.2021 u 07:20
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 3. OKTOBAR: Pretežno sunčano, najviša dnevna do 25C

Ujutru hladno, tokom dana sunčano, od 21 do 25 stepeni.

 U Srbiji će ujutru biti hladno, na jugu i istoku ponegde sa slabim prizemnim mrazem, a po kotlinama i recnim dolinama mestimicno sa kratkotajnom maglom.

Tokom dana pretežno sunčano i prosečno toplo. Vetar slab i umeren, u košavskom području i jak, a na jugu Banata povremeno i olujni jugoistočni.

Najniža temperatura od 1 stepen na jugu i istoku do 12 na jugu Banata, a najviša dnevna od 21 do 25 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu ujutru sveže, a tokom dana pretežno sunčano i prosečno toplo. Vetar umeren, povremeno i jak jugoistočni.

Najniža temperatura od 9 do 11, a najviša dnevna oko 25 stepeni Celzijusa.

Izgledi vremena za narednih sedam dana – do 10. oktobra:

U ponedeljak i utorak pretežno sunčano i toplo. Od srede do petka pretežno oblačno, mestimično sa kišom. Za vikend umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo.

Do četvrtka, 7. oktobra, u košavskom području vetrovito, uz umeren i jak, na jugu Banata povremeno i olujni, jugoistočni vetar.

Temperatura oko i malo iznad prosečnih vrednosti za ovaj period godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter