Izvor: Novosti
18.12.2021 u 07:52
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 18. DECEMBAR: Danas pretežno oblačno, mestimično susnežica i sneg

U Srbiji vreme danas pretežno oblačno, mestimično susnežica i sneg, a na severu i u Timočkoj Krajini delimično razvedravanje.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 2, najviša od 2 do 8 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

I u Beogradu pretežno oblačno, ujutro kratkotrajni sneg, u toku dana uglavnom suvo, posle podne kratkotrajno razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni.

Najniža temperatura 1, najviša 4 stepena.

Prognoza za narednih sedam dana

U nedelju pretežno oblačno, posle podne na zapadu i jugozapadu razvedravanje. Tokom noći i u ponedeljak pretežno oblačno, mestimično kiša i sneg.

U utorak malo hladnije, ponegde slab sneg, uglavnom na jugoistoku. Zatim ujutro slab mraz i magla, u toku dana uglavnom suvo, od četvrtka i toplije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter