Izvor: Happy BSC
13.11.2021 u 12:03
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Evo kakvo nas vreme očekuje!

U Srbiji će sutra ujutru biti mestimično  maglovito,  a tokom dana se očekuje malo do umereno oblačno, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Samo na zapadu i jugozapadu Srbije i u Timočkoj Krajini biće oblačno i ponegde sa slabom kišom.

PROČITAJTE JOŠ: DIJANA HRKALOVIĆ HITNO PREBAČENA U BOLNICU! Pozitivna na koronu – u teškom zdravstvenom stanju!

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području jak, na jugu Banata i sa udarima olujne jačine, istočni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura od -2 C do 6 C, a najviša dnevna od 9 C do 14 C.

U Beogradu se ujutro očekuje niska oblačnost, a tokom dana malo do umereno oblačno sa sunčanim u intervalima.

Vetar slab i umeren, jugoistočni.

Najniža temperatura od 4 C do 6 C, a najviša dnevna oko 13 stepeni C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će do srede u većem delu pretežno sunčano i vetrovito sa umerenim i jakim, na jugu Banata i u Podunavlju povremeno i olujnim, južnim i jugoistočnim vetrom, samo u Timočkoj Krajini oblačno i tmurno sa slabom rosuljom.

PROČITAJTE JOŠ: ŠEKULARAC: Izvršena kontrola KOVID PROPUSNICA u više od 800 objekata

U sredu na zapadu i jugozapadu, a od četvrtka do subote i u ostalim krajevima očekuje se oblačno, malo hladnije, mestimično sa kišom, u planinskim predelima sa snegom.

Zatim nastupa period suvog i malo toplijeg vremena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter