Izvor: Happy BSC
17.02.2022 u 09:56
0

VUČIĆEVIĆ ZA TV HAPPY: Srbija postaje sila

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik “Informera” bio je gost jutarnjeg programa “Dobro jutro Srbijo”.

Vučićević se osvrnuo na velika imena iz nauke i zdravstva koja su podržala listu „Zajedno možemo sve – Aleksandar Vučić“. Govorio je i o velikoj izgradnji saobraćajnica po Srbiji, kao i tome koliko Srbija i Beograd postaju velike turističke destinacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lista “Zajedno možemo sve”

– Pogledajte listu “Zajedno možemo sve – Aleksandar Vučić“. Vidite, tu su: Dana Grujičić, Stojan Radenović – on je najcitiraniji I najbolji matematičar, naučnik, u ovom delu Evrope, onda Profesorka Jelena Begović – direktorka Instituta za molekularnu biologiju, žena koja je spasila na hiljade ljudskih života, kao I Dana Grujičić, neurohirurg. Kada je počela korona, mogli smo da napravimo dnevno 50 korona testova, danas imate I čak 20.000, pa ko je to uradio? Ona je pre svega naučnik I vrhunski profesionalac, rekao je Vučićević. 

Izgradnja saobraćajnica po Srbiji

-Idem u Subotu u Arilje na rođendan, pa idem auto-putem. Brzi voz, reklamira se linija Beograd-Novi Sad za 30 minuta. Od 15.marta svi ćemo mi da sednemo na Prokopu, ili Novom Beogradu u voz I stignemo za pola sata u centar Novog Sada. Radi se I brza pruga Novi Sad-Subotica. Brze saobraćajnice se grade na sve strane Srbije. Znam kakav je put Šabac-Loznica, sada se I tu gradi put. Auto-put sve od Beograda do Šapca. Stizaćemo za manje od sat vremena do Šapca, a do loznice sat vremena I deset minuta. Pogledajte bilo koji turistički kraj u Srbiji I koliko stranaca ima. Prepun je grad I u ovakvim okolnostima. Za nekog Turčina, Bugarina, Nemca, Austrijanca, Švajcarca da se provede ne postoji nigde nego u Beogradu. Zato će svi naši gradovi da procvetaju. Mi ćemo da budemo turistička sila, rekao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter