Izvor: Tanjug
29.12.2021 u 17:30
0

Vulin razgovarao s članovima Nezavisnog sindikata policije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa rukovodiocima i članovima Nezavisnog sindikata policije o konkretnim projektima koji će tokom naredne godine biti sprovedeni u cilju jačanja kapaciteta Ministarstva unutrašnjih poslova i poboljšanja standarda i materijalnog položaja zaposlenih u Ministarstvu.

Vulin je istakao da je partnerstvo i socijalni dijalog sa predstavnicima sindikalnih organizacija od izuzetne važnosti, jer je cilj isti, da pripadnici policije budu zadovoljni svojim statusom i uslovima rada.

„Osnovni cilj mog rada kao ministra unutrašnjih poslova je da svaki moj pripadnik bude zbrinut i zadovoljan uslovima rada, a da građani Srbije budu bezbedni. Moj cilj je da rad svakog mog policajca koji je težak i odgovoran bude bar malo jednostavniji. Hvala Nezavisnom sindikatu policije, koji je aktivno učestvovao u doprinosu poboljšanja rada svih pripadnika MUP-a. Za proteklih godinu dana uveli smo nove oblike osiguranja za naše pripadnike, značajno smo povećali obim nagrađivanja, obezbedili smo nove uniforme, a od sledeće godine slede i nova uvećanja prihoda i plata“, istakao je Vulin.

Naveo je i da policijski službenici uživaju puno poverenje i poštovanje državnog rukovodstva na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

„Vaša država vam je zahvalna za sav trud, napor, hrabrost, upornost koju svakodnevno pokazujete u borbi za bezbednost građana i zemlje. Mi ćemo nastaviti da ulažemo u standard i uslove rada ovih ljudi, jer su oni stub naše bezbednosti i to svojim predanim radom zaslužuju“, naglasio je ministar.

Predstavnici Nezavisnog sindikata policije istakli su posebno zadovoljstvo radom ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina i rukovodstva Ministarstva koji su tokom ovih godinu dana dali veliki doprinos i uspeli značajno da poboljšaju materijalni položaj svih pripadnika MUP-a i podignu ugled ove institucije.

Posebno je naglašeno da je ulaganje u policiju tokom poslednjih godinu dana na značajno višem nivou u odnosu na prethodne godine i to ne samo kada je u pitanju nabavka uniformi, opreme i naoružanja, već i kada je u pitanju ulaganje u rekonstrukciju i izgradnju novih objekata za potrebe policije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter