Izvor: kurir.rs
11.01.2021 u 14:41
0

ZA 24 SATA PALO 55 LITARA KIŠE PO METRU KVADRATNOM: Porast nivoa JUŽNE MORAVE

 Prema prvim podacima, u prethodna 24 sata, na teritoriji Grada Vranja  palo je 55 litara kiše po metru kvadratnom, što je dovelo do porasta nivoa Južne Morave, koja se izlila u delu toka kod Zlatokopa i Ćukovca, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije.

Zbog obilnih padavina, u Vranju i Vranjskoj Banji poplavljeno je oko 20 podrumskih prostorija i dvorišta.

SAZNAJTE I:

KIŠA NAPRAVILA HAOS I U LESKOVAČKOM KRAJU: Neprekidno padala četiri dana

VESIĆ SE PRIJAVIO ZA VAKCINACIJU PROTIV KORONE: Sada čekam da moja država odredi kada ću da primim vakcinu

NEKOLIKO SELA OSTALO BEZ STRUJE: Padavine prave problem na dalekovodima

PULMOLOZI UPOZORAVAJU: Ne ignorišite dugotrajan kašalj

MINISTARSTVO RAZMATRA DVA SCENARIJA: Evo kome je bliži i kako bi NASTAVA MOGLA DA IZGLEDA

Sve raspoložive ekipe su na terenu, a mehanizacija je angažovana na čišćenju putnih kanala u Ćukovcu i Toplacu i opštinskog putnog pravca Dubnica – Vrtogoš.

Predstavnici Stručno operativnog tima Gradskog štaba za vanredne situacije, obišli su više lokacija kako bi utvrdili trenutno stanje nakon obilnih padavina tokom vikenda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter