Izvor:
21.07.2017 u 17:05
0

“Zadržaću ga i brinuću se o njemu do kraja svog života”:OVA ŽENA MISLI DA JE TELE REINKARNACIJA NJENOG MUŽA!

Kim Hang (74) iz provincije Krati na severoistoku Kambodže veruje da je petomesečno tele ustvari reinkarnacija njenog muža Tol Huta koji je preminuo pre više od godinu dana.

Hang kaže da joj oko 100 ljudi dnevno dođe u posetu kako bi videli tele i uverili se u njegove sličnosti sa pokojnim Hutom.

“Verujem da je tele moj pokojni muž jer sve što radi to čini na isti način na koji je činio moj muž dok je bio živ”, rekla je Hang.

https://ssum-sec.casalemedia.com/usermatchredir?s=183697&cb=https%3a%2f%2fdis.criteo.com%2frex%2fmatch.aspx%3fc%3d25%26uid%3d%25%25USER_ID%25%25Tele je rođeno u martu ove godine i već je preko društvenih mreža privuklo pažnju brojnih ljudi.

“Pomislila sam da je jako neuobičajeno videti tele kako se kreće po kući na način na koje to radi ovo tele. Morala sam da se uverim i vidim ga sopstvenim očima”, rekla je Tač Vin misleći na snimak koji je videla na Fejsbuku gde se tele vidi kako se penje uz stepenice u kući.

Kada je unutra, tele prvo dobije hranu, zatim ga okupaju i onda se smesti u krevet uz jastuk koji je koristio pokojni Hut.

Oko 95% stanovnika Kambodže su budisti i većina veruje da nakon nečije smrti dolazi do reinkarnacije.

“Zadržaću ga i brinuću se o njemu do kraja svog života”, rekla je Kim Hang.

izvor/b92

foto/youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter