Izvor: Happy BSC
11.08.2021 u 21:26
0

ZAPOČNITE DAN UZ „DOBRO JUTRO SRBIJO“ I SAZNAJTE PRVI: Kako su tabloidi dotakli dno u novinarstvu? Koliko su virusi zapravo opasni? Da li su cene stvarno toliko visoke, a novčanici sve prazniji?

Započnite dan omiljenim jutranjim programom u Srbiji, emisijom „Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV.  

Domaćini emisije su Milomir Marić i Katarina Korša.

I ovog jutra govorićemo o aktuelnim temam u zemlji i regionu.

Prvi gosti su  Filip Radojičić,  urednik Globusa i Objektiva i, Gradimir Banković iz Centra za društvenu stabilnost, sa vama zajedno prelistavaće jutarnju štampu.

Vladimir Dobrosavljević -politički konsultant govoriće o novom dnu tabloida i njihovim gazdama.  Tema koju će analizirati  biće -„Dokle su sve tabloidi u stanju da odu i da li tako zapravo treba da bude?“

VAŽNO:

U EMISIJI „POSLE RUČKA“: „Problem Srbije nisu VISOKE CENE, već NISKI PRIHODI!“

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

SNAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Kada vidite Beograd na vodi setite se kada smo maštali o tome – SNOVI STVARAJU BUDUĆNOST! (VIDEO)

BRAT I SESTRA IZ NIŠA SMEŠTENI U SOCIJALNU USTANOVU: Pobegli od majke za Beograd, jer su ŽIVELI U UŽASNIM USLOVIMA

DR KON U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO: Ako se ne vakcinišu OVI LJUDI virus će opstati! Na sledećem sastanku IZLAZIMO SA SUPROTNIM STAVOVIMA!

Sledeći gost će biti Dragomir Anđelković, analitičar i  on će pričati na temu „Tema Putin- Ko hapsi Srbe, imaće posla s Rusijom“. 

Naredni gost dr Aleksandar Vukov– pedijatar i pulmolog, govoriće o virusu koji napada dlanove, tabane i usta, ali ne i kod dece.

Gosti Predrag Rajić iz Centra za društvenu stabilnost i  Zoran Anđelković-bivši predsednik Izvršnog veća KIM,  govoriće na temu „Podele su duboke, moramo da živimo jedni s drugima“.

Dejan Mastilović-publicista i  Branko Lukić– advokat i penzionisani general-major Vojske Republike Srpske, pričaće na temu „Lov na Srbe do brisanja Srpske“. 

U nastavku emisije Ružica Milanović govoriće se o romanu Dobrice Ćosića.

Novinar Slobodan Reljić govoriće na temu da su Srbi državotvorni narod, a ne pripadnici u BIH.

Sledeći gost emisije biće prof. dr  Ljubodrag Savić, ekonomista, i on će pričati na temu „Cene opet divljaju, a novčanici sve prazniji“.

Gost Tomislav Đurin, bivši šef vojnoobaveštajne službe, pričaće o sledećoj temi -„Neotkivene tajne i do sad neispričane kontraobaveštajne priče“.

 Dražen Ostojić-sportski novinar pričaće na temu „I pesma i suze, A sad adio!“

Ukoliko propustite neko od gostovanja, snimke možete pogledati na našem zvaničnom YouTube kanalu- „Jutarnji program TV Happy“ – https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter