Izvor:
12.05.2017 u 12:39
0

ZASTRAŠUJUĆE OTKRIĆE: Iskopane tri masovne grobnice u Iraku!

Bezbednosne snage raspoređene su na lokalitetu kako bi zaštitile grobnice.

U iračkoj zapadnoj provinciji Anbar otkrivene su tri masovne grobnice sa telima civila i pripadnika oružanih snaga, saopštili su danas zvaničnici.

Kako se navodi, za sada se ne zna koliko tela je otkriveno u grobnicama, ali se zna da su ih ubili pripadnici Islamske države, prenosi AFP.

Uzeti su uzorci iz grobnica i potvrđeno je da tela pripadaju civilima i vojnicima – rekao je zvaničnik, koji je tražio da ostane anoniman.

Bezbednosne snage raspoređene su na lokalitetu kako bi zaštitile grobnice, a timovi forenzičara iz Bagdada trebalo bi da stignu narednih dana.

Izvor: Telegraf
Foto:Twitter/ViralEffecto, Twitter/alghadeertv_eng

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter