Izvor: HAPPY BSC
03.11.2022 u 17:49
0

ZDRUŽENE VEŽBE „MANEVRI 2022“: Brojni projekti civilno-vojne saradnje Vojske Srbije

Jedinice Vojske Srbije koje učestvuju u aktivnoj fazi združene vežbe „Manevri 2022“ realizovale su u zonama svog angažovanja brojne projekte civilno-vojne saradnje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U okviru ovih projekata, koji se realizuju radi jačanja međusobnog poverenja i stvaranja uslova za bolji život građana Srbije, pružena je medicinska pomoć stanovništvu i realizovani su inžinjerijski radovi u udaljenim selima na teritoriji Republike Srbije.

Vojni lekari i medicinski tehničari su u saradnji sa Crvenim krstom, lokalnim domovima zdravlja i opštinskim upravama, pružili lekarsku pomoć meštanima sela u okolini Novog Sada, Sremske Mitrovice, Sjenice, Raške, Kuršumlije i Bujanovca. Realizovano je više od 200 preventivnih zdravstvenih pregleda u seoskim ambulantama, uz kućne posete slabo pokretnim i nepokretnim osobama.

Istovremeno su inžinjerijske radne grupe iz sastava Druge brigade kopnene vojske u selima Buđevo i Raždaginja na Pešterskoj visoravni realizovale radove na rekonstrukciji puteva i na stvaranju uslova za napajanje stoke, sa čim su meštani prethodnih godina imali ozbiljnih problema zbog velikih suša koje su pogodile ovaj deo zemlje.

Kao i uvek do sada, pripadnici Vojske Srbije su srdačno prihvaćeni od građana, koji, uz zahvalnost na pruženoj pomoći, ističu da u Vojsku Srbije imaju najveće poverenje jer se mnogo puta pokazalo da se na nju mogu osloniti kada im je pomoć najpotrebnija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter