Izvor:
03.08.2017 u 20:25
0

„ŽENSKI SAVETI“ (SUBOTA U 13.10): Tijana Dapčević pravi ukusan humus!

SUBOTA, U 13:10 NA HAPPY TELEVIZIJI – „ŽENSKI SAVETI“Tijana Dapčević pravi ukusan humus! Ulepšajte svoj stambeni prostor originalnim visećim držačima za saksije! Obradujte svoje ukućane ukusnim voćnim Mikado oblandama!

I ove subote 05. 08. u 13:10 ne propustite novu epizodu emisije „Ženski saveti“, jer vas i ovog puta očekuju interesantni recepti, mnoštvo saveta kako da učinite svoj život lakšim, lepšim i jednostavnijim, kao i mnogo zanimljivih gostiju.

U gostima nam je bila Tijana Dapčević koja nam je otkrila kako da sami kod kuće napravite ukusan i zdrav humus. Tijana je već godinama pobornik zdrave ishrane pa smo i ovog puta dobili mnoge korisne savete od nje.

Ukoliko ste ljubitelj cveća i biljaka u svom domu, za vas imamo koristan savet kako da ulepšate svoj prostor originalnim visećim držačima za saksije.

Tokom ovih vrelih dana svoje ukućane možete obradovati voćnim Mikado obladama. Veoma su jednostavne za pravljenje, a sigurni smo da će vaši ukućani biti oduševljeni.

Svoje kupatilo možete ulepšati originalnim mekanim otiračem od peškira. Za ovaj unikatni otirač potrebno vam je samo malo truda i kreativnosti, a sigurni smo da će vaše kupatilo izgledati savršeno.

Sve ovo i još mnogo zanimljivih saveta za vas je pripremila voditeljka Miomira Dragićević.

Emisija „Ženski saveti“ je kolažnog tipa i pokriva najraznovrsnije teme i savete namenjene kako ženskoj, tako i muškoj populaciji, a sve u cilju lakšeg, lepšeg i kvalitetnijeg života.

Jednostavni kulinarski recepti za savremenu ženu, saveti o lakom i uspešnom vođenju domaćinstva kao i svim onim „malim tajnama dobrih domaćica“, pravilna ishrana i zdravlje, fitnes, saveti za najmlađe, moda i stil, samo su neke od tema o kojima ćemo govoriti sa našim gostima u studiju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter