Izvor: HappyBSC
04.06.2020 u 12:38
0

ZVEZDA TURSKE SAPUNICE NA HAPPY TV! Plavooka lepotica Merjem: Radim vrlo čudne stvari!

Ajča Ajšin Turan, plavooka lepotica, koja je u glumačkim vodama duže od decenije, pleni sa malih ekrana kao Merjem u istoimenoj seriji koja se prikazuje na Happy TV. Diplomirala je glumu na prestižnom Univerzitetu u Istanbulu. 

ZGODNI SAVAŠ IZ HIT SERIJE „MERJEM“: Ja sam vaš Balkanac

Na početku karijere su je poistovećivali sa poznatom koleginicom iz Holivuda – Mirandom Ker i to zbog neverovatne sličnosti. Ta činjenica joj je možda imponovala, ali se Ajča trudila da je publika prihvati kao autentičnu osobu, bez ikakvih poređenja sa bilo kim. 

– Ja sam Ajča, ona je Miranda – gotovo ljutito je odgovorila glumica.- Mi smo dva različita sveta, radimo različite stvari. Lepota je važan faktor u početku, ali nije sve u izgledu. Ono što je važno jeste da se trudimo da budemo bolji. Kad se pogledam u ogledalo, vidim sebe kao običnu ženu. Uvek sam smatrala da su duša i karakter mnogo važniji od izgleda.

Ajča se grozi tračeva, emotivna je, ali i snažna osoba koja uglavnom koristi logiku. Lako se identifikuje sa drugima i ne podnosi nepoštovanje i bahatost.

VOLE SKUPE AUTOMOBILE, ALI VOLE I DA KRŠE PRAVILA: Pogledajte deo emisije „SNAGA OKTANA“ (VIDEO)

Serija „Merjem“ govori o tome kako život može da se promeni preko noći. Ljubav, osveta, mržnja, odjednom nađu drugi put…

– Verujem i da ljudski život može da se promeni za dan – kaže Ajča.- Moja mama obično kaže „nikad ne znaš šta te čeka iza vrata“. Kad ljudi govore o Merjem, meni je nekako toplo oko srca. Ona je tako dobra osoba. Živela je pod staklenim zvonom, ne zna šta je zlo. Ona je tako čista i nevina, puna životne energije. Kao vila. Merjem je altruista, ne poznaje nikoga osim svog dečka. Ona preuzima krivicu, jer mu veruje. Kroz ovaj lik sam naučila da se više žrtvujem i više trudim. Ali, mnoge stvari nisam mogla da uradim kao ona. Sve smo mi  pomalo Merjem. Ona je vrlo je požrtvovana, dobra osoba koja će sve učiniti za svoje najmilije, kao i svaka žena. Svako ko bude gledao seriju, prepoznaće deo sebe.

NEVEROVATAN PAR! Anđela Lakićević i Marko Dolaš otkrivaju sve o „Sabotaži“! (GALERIJA)

Glumica kaže da nije dosadna, ne pominje mane, misli da je zabavna osoba, čak pomalo i luda. 

– Radim neke stvari koje su možda drugima čudne – smeje se glumica.- Na primer, ne mogu da jedem šećer od limuna i pomorandže kad sam bolesna. Ako odsedam u hotelu, krevet ne sme nikako da gleda u vrata, a ako putujem sama avionom, uvek tražim mesto blizu prolaza. Jednostavno, ja sam žena škorpija koja otvoreno pokazuje sva svoja osjećanja.

Iz porodice, s ocem učiteljem, majkom domaćicom, detinjstvo je provela igrajući se napolju. Trčala, padala, povređivala se kao i sva deca. U porodici je sedmoro braće i sestara, petoro braće i nas dve seste. Ajča je najmlađa.

ONI VOZE NOVU SEZONU „SNAGE OKTANA“: Uz šoferske muke poznatih i punim gasom pred gledaoce!

– Kad sam došla u Istanbul imala sam poteškoća u prilagođavanju, pa sam u prvi mah želela da se vratim kući – iskrena je glumica.- Plakala sam, misleći da neću uspeti u velikom gradu. Ali, vremenom sam se navikla. Dok sam snimala prvu ulogu, radila sam pet dana u nedelji, a uslovi su bili teški. Čak se sećam da su me odveli u bolnicu. Ali shvatila sam da je gluma za mene postala ozbiljna strast.

Koliko je ova neverovatno lepa glumica osvojila publiku vidi se i po rejtingu gledanosti. Veliki broj gledalaca, svakodnevno je uz Happy TV svakoga dana kako bi pomno pratili šta se dešava sa Merjem. Budite i vi jedan od obožavalaca Merjem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter