Izvor: Happy BSC
30.04.2022 u 14:46
0

ABDIKACIJA MOG SINA NIJE SPROVEDENA KAKO TREBA! Oglasio se Prestolonaslednik Aleksandar VEOMA JE LJUT, sve je urađeno POGREŠNO i na štetu KRUNE

Povodom najskorijih dešavanja u vezi nasledne linije Kraljevske porodice Srbije i povlačenja Princa Petra sa pozicije Princa Naslednika Prestolonaslednik Aleksandar, kao starešina Kraljevske porodice, izdaje sledeće saopštenje:

„Povodom povlačenja mog najstarijeg sina Princa Petra iz linije nasleđivanja Kraljevske porodice, želim mu sve najbolje u budućnosti, dobro zdravlje i svu sreću. Cenim njegovu iskrenost u vezi teške odluke koju je doneo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRINC PETAR NIJE ZVAO OCA! HTEO JE DA ABDIKACIJU OBAVI U SEVILJI, A NE U SRBIJI TAMO MU JE PRIJATNIJE? Afera oko Karađorđevića i dalje TRAJE

Ovo pitanje je prebrzo pokrenuto, u trenutku kada se, zbog ranije preuzetih obaveza, nalazim u inostranstvu. Nažalost, ovako ključan i važan postupak nije sproveden kako treba, u skladu sa tradicijom i normama Kraljevske porodice, kao i Porodičnim pravilnikom, napisanim u vreme Kraljevine, a koga svi članovi Kraljevske porodice treba da se pridržavaju. Ovaj događaj i prateća procedura se nisu odigrali u Kraljevskom Dvoru, u Srbiji, uz moje prisustvo i autoritet kao starešine porodice, uz blagoslov naše Svete Crkve i uz učešće Krunskog saveta u procesu, nego se sve desilo u inostranstvu, bez valjanog razloga za obavljanje tako važne stvari daleko od naše otadžbine.

IGRE PRESTOLA NA SRPSKI NAČIN! GDE JE KRUNA SRBIJE? Zašto se PRINC PETAR odrekao onoga što „leba ne jede“ i zašto ćuti Prestolonaslednik Aleksandar?

Kraljevska porodica Srbije će nastaviti da služi našem narodu predano, iskreno i verno, što je naša obaveza i dužnost“, izjavio je Prestolonaslednik Aleksandar.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter