Izvor: Happy BSC
30.04.2022 u 08:35
0

AKO HOĆETE MIR, SPREMAJTE SE ZA RAT! General Stupar u uživo programu otkrio DVA zadatka Vojske Srbije, svi su u šoku posle tih reči

Penzionisani general-major Milorad Stupar gostujući u „Dobro jutro Srbijo“ na TV Happy rekao je da je veoma važno da Srbija vrati obavezno služenje vojnog roka.

Na pitanje Božidara Gutića šta misli o ideji da se u Srbiji ponovo vrati obavezno služenje vojnog ruka general Stupar kaže:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

To je pitanje nad svim pitanjima. Ljudi koji su vodili zemlju nakon prevrata 5. oktobra tvrdili su da nema interesa za služenje vojnog roka. Oni su pravili vojsku koja je u interesu NATO-a i koja ne može da brani zemlju. Ja sam pobornik za vraćanje obaveznog služenja vojske, ali uslovi za to su teški, jer je za to potrebna jaka privreda. Nama treba vojska, obučena koja može da brani Srbiju. Zahvaljujući odlukama predsednika Vučića uslovi za dobrovoljno služenje vojnog roka su značajno poboljšani – rekao je general Stupar.

GENERAL STUPAR ZA HAPPY TV: Do pomirenja između dva naroda ne može tako brzo doći, Zapad govori o dugotrajnom ratu

Prema njegovim rečima nije sve u materijalnom pitanju.

– Ja od kad sam znao za sebe, znao sam da ću biti vojnik, to me je deda učio. Znači, za vojnike profesionalce veoma je bitna ta ljubav prema domovini, to je najčasnije i najopasnije zanimanje, a ne samo materijale stvari – rekao je on i dodao: „Ako hoćete mir, spremajte se za rat„.

– Vojska ima dva zadatka: Da vežba za rat i drugi da učestvuje u ratu. Sve drugo je prazna priča – rekao je general Stupar.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter