Izvor: Happy BSC
02.10.2021 u 11:40
0

Aleksandar Šešelj: ĐUKANOVIĆ JE KRALJ „JOVAN BEZ ZEMLJE“! VIKEND JUTRO NA TV HAPPY!

Medojević je izjavom o Đukanoviću uzburkao region.  Da li će biti rekonstruisana vlada u Crnoj Gori ili će biti izbori? O tome za TV HAPPY govorio je Aleksandar Šešelj:

-Videli smo da režim Đukanovića deluje i posle njegove vlasti. Mada se pokazalo  da je Milo izgubio podršku i ljudi koji su bili uz njega. Događaji sa Cetinja su pokazali da je on čovek koji je izgubio kompas. On je sad kao kralj „Jovan bez zemlje“. On je u stanju sve da uradi da bi vratio vlast. Sve je radio da bi se obračunuo sa Srbima. Građani su zbacili Đukanovića sa vlasti. Nije pobedila ni američka ni britanska vlada nego su građani pobedili na izborima, rekao je Aleksandar Šešelj u „Vikend jutru“ na TV HAPPY.

PROČITAJTE JOŠ: PETKOVIĆ ZADOVOLJAN ISHODOM PRVE FAZE SPORAZUMA IZ SEDIŠTA EU!

Kada je reč o odnosima Srba i Crnogoraca, Šešelj kaže:

-Smatramo da bi bilo bolje da srpske stranke moraju da čine novu vlast u Crnoj Gori jer su one pobedile. U perspektivi boljih odnosa Srbije i Crne Gore, trebalo bi na vlasti da budu legitimno izabrane stranke. Borba u Crnoj Gori je identitetska. Dakle, Srbi brane svoj identitet. Srbi tamo osećaju da su ugroženi vlasti. Nacionalni predstavnici Srba u Crnoj Gori bi trebalo da imaju važnog saveznika u Srbiji. 

O uticaju Kine na ovim prostorima, Šešelj je rekao: 

-Kada je reč o Kini, podsetiću vas da se prvi put ona umešala u međunarodne odnose kada se izjasnila protiv Šmita. Mi moramo da iskoristimo tu podršku. Predlažem da se pregovori o Kosovu vrate u Savet bezbednosti, da bismo ostvarili balans između sila koje su za nezavisno Kosovo i onih koji su protiv. 

PROČITAJTE JOŠ: DARKO GLIŠIĆ: Grizla bi me savest da ne branim onog u koga verujem!

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter