Izvor: Tanjug
24.02.2022 u 12:56
0

ALEKSANDAR ŠEŠELJ PORUČIO: Srbije ne sme da razmatra uvođenje sankcije Rusiji

Srbija ne sme ni da razmatra da se pridruži sankcijama Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije protiv Rusije i svako pridruživanje sankcijama protiv Rusije za Srbiju bi bilo ravno izdaji, stav je Srpske radikalne stranke.

Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj rekao je na konferenciji za novinare da je Rusija najveći saveznik Srbije i bratska zemlja koja se, kaže, više puta dokazala u međunarodnim odnosima kao iskreni prijatelj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pomenuo je u tom smislu odbranu teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije po pitanju KiM, kao i sprečavanje donošenja rezolucije o Srebrenici u SB UN.

Na pitanje kakav stav države po tom pitanju očekuje, Šešelj je ponovio da svi državni organi u Srbiji treba da sagledavaju ono što je nacionalni interes, a to je, prema njegovoj oceni, savezništvo sa Rusijom.

-SRS smatra da Srbija treba da podrži Vladimira Putina, ruski narod i akciju spašavanja ruskog naroda u Donjecku i Lugansku koji je bio pred etničkim čišćenjem. To su naši stavovi i smatram da bi to bilo najispravnije za Srbiju- rekao je Šešelj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter