Izvor: Happy BSC
14.12.2021 u 14:22
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Danas naša zemlja je mnogo bolje povezana nego što je bila ikada ranije

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić objavio je snimak šta je sve urađeno ovih godina. Tom prilikom ne napisao: 

-Danas naša zemlja je mnogo bolje povezana nego što je bila ikada ranije.

Danas gradimo 10, u ovom trenutku je u izgradnji 10 auto-puteva i brzih saobraćajnica.

Gradimo i pruge. Izgradili smo više bolnica i domova zdravlja, rekonstruisali i renovirali ih, nego što je u prethodnih 50 godina to učinjeno.

Napravili i četiri naučno-tehnološka centra, za koji žive i u kojima rade naši mladi ljudi koji čine da ova zemlja brže tehnološki napreduje od svih drugih.

Dok su neki zatvarali muzeje i pozorišta, mi smo ih rekonstruisali i obnavljali i otvarali.

Dok su neki u sportu dugovali po dve godine našim šampionima, mi sve isplaćujemo u roku od 24 sata, jer tražimo još bolje i još veće uspehe.

Nastavićemo još jače da radimo za našu Srbiju, za našu decu!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter