Izvor:
24.02.2019 u 09:58
0

ALEKSANDAR VUČIĆ U POSETI RASINSKOM OKRUGU! Nastavak kampanje „Budućnost Srbije“!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Rasinski okrug, u nastavku kampanje "Budućnost Srbije".

Posetu će početi obilaskom preduzeća za proizvodnju metalne galanterije "Antić Kosta" u Stalaću, a zatim će u Varvarinu posetiti Osnovnu školu "Jovan Kursula" i Srednju školu Varvarin.

U Velikoj Drenovi obratiće se građanima toga kraja, a potom će otići u Trstenik, gde će obići fabriku "PPT Petoletka doo"- Hidraulika i Osnovnu školu "Sveti Sava".

Zatim će u Aleksandrovcu obići vinariju porodice Ćosićosić, i fabriku "PPT Armature ad".

Na kraju posete Rasinskom okrugu Vučić će obići toplanu u Kruševcu, gde će se obratiti radnicima, a zatim i fabriku FAM – VALVOLINE, gde će biti potpisan ugovor o prodaji fabrike FAM – Kruševac.

Potom je, na Trgu Kosovskih junaka, predviđeno obraćanje predsednika Vučića i premijerke Ane Brnabić.

Vučić je kampanju "Budućnost Srbije" započeo obilaskom Pčinjskog okruga pre dve nedelje, a u međuvremenu je posetio i Južnobanatski, Mačvanski i Raški okrug.

Cilj je da građanima predstavi šta je do sada sve urađeno i koji su dalji planovi, ali i da čuje koji su njihovi najveći problemi.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter