Izvor:
08.01.2018 u 16:44
0

ALEKSANDAR VULIN: „Od kletve Amfilohija ni jedan Srbin nije ojačao na Kosovu i Metohiji“!

Od kletvi Amfilohija Radovića ni jedan Srbin na Kosovu i Metohiji nije ojačao, ali je od napora Aleksandra Vučića kosovska nezavisnost postala mnogo slabija, ocenio je ministar odbrane Aleksandra Vulina u izjavi za javnost dostavljenoj medijima.

– Amfilohije Radović je Aleksandra Vučića i mene dva puta žive sahranio, držeći nam opela i protiv i ljudskih i protiv Božjih zakona – rekao je Vulin, reagujući na izjavu mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija Radovića, koji je izrazio bojazan da politika predsednika Srbije Aleksandra Vučića, vodi "izdaji Srbije i Kosova",

– Kada je KiM zaista bio izdan i napušten, Amfilohije Radović nije sahranjivao žive i nije bacao kletve na one koji su zabranjivali srpsko ime u Crnoj Gori i priznali Kosovo kao nezavisnu državu, a pravdali i hvalili NATO bombardovanje – saopštio je Vulin.

On je naveo da je Vučić, kao niko do njega, ujedinio Srbe, zaštitio Republiku Srpsku, prešao preko starih podela, usudio se da kaže da neće biti ponovljene i nekažnjene Oluje, Jasenovac, Martovski pogrom.

– Napadi zbog takve politike su stizali i stizaće, a istina da je Srbija jača nego što je bila u vreme bacanja kletvi Amfilohija Radovića, ostaje i ostaće – istakao je Vulin.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Glas Balkana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter