Izvor: Kurir.rs
30.10.2023 u 11:12
0

HITAN SASTANAK U PRIŠTINI: Ambasadori Kvinte kod Aljbina Kurtija

Ambasadori zemalja Kvinte u Prištini sastali su se danas sa premijerom premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem, javlja Koha.

OKUPACIONI GAULAJTER UVODI „SPECIJALNU POLICIJSKU JEDINICU ZA OBLAČENJE“: Srpska lista UPOZORAVA na FAŠISTIČKI POTEZ ALJBINA KURTIJA!

Razlog za sastanak za sada nije poznat, a održao se pre sastanka Kurtija sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, koja danas treba da iz Skoplja stigne u Prištinu, u okviru četvorodnevne posete Zapadnom Balkanu.

Planirano je da se Fon der Lajenova tokom boravka u Prištini sastane i sa predsednicom privremenih institucija samouprave Vjosom Osmani. Ona će sutra boraviti u Podgorici, gde će razgovarati sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem i premijerom u tehničkom mandatu Dritanom Abazovićem.

Tokom posete Beogradu, gde bi trebalo da doputuje u sutra posle podne, predsednica Evropske komisije će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić. U sredu će u Sarajevu razgovarati sa članovima Predsedništva BiH i predsednicom Saveta ministara Borjanom Krišto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter