Izvor: Kurir.rs
30.10.2023 u 10:34
0

VIDI LI NEKO U SVETU OVAJ TEROR?! Kurtijeva policija u Zubinom Potoku nišani i školarce

Komentarišući nameru policije lažne države Kosovo da se na manje od stotinak metara od osnovne škole „Jovan Cvijić“ gradi policijski punkt, meštani Zubinog Potoka složni su u tome da je ovo nastavak zastrašivanja Srba.

I U VAŠINGTONU DA SE ČUJE – KOSOVO I METOHIJA JE SRCE SRBIJE: KONFERENCIJA u AMERIČKOM GLAVNOM GRADU o KiM!!!

– Sasvim je svejedno da li će to biti kontejneri ili građevinski objekat kada deca moraju da gledaju pripadnike policije s dugim cevima. Jednostavno su nas okupirali. Osim četiri stacionirane baze počev od one prve najveće koja je u vidu vojne kasarne u Jasenoviku, kao i ostale tri, sagrađene na otetom srpskom zemljištu, odnosno imanjima, oni svoje pokretne punktove imaju na svakom koraku čime zastrašuju meštane – izjavila je majka 11-godišnjeg dečaka koji pohađa ovu školu.

Iako su građevinske mašine na parceli predviđenoj za gradnju policijske stanice ili kontejnera započele radove, tvrdeći da imaju dozvolu za izgradnju objekta, iz Srpske liste ističu da režim premijera prištinskih institucija Aljbina Kurtija iznosi lažne podatke jer takva odluka nikada nije dostavljena lokalnoj samoupravi niti je zatražena saglasnost, kao ni dozvola za gradnju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter