Izvor:
01.06.2017 u 14:16
0

ANA BRNABIĆ O PREMIJERSKOJ FUNKCIJI: Ako mi Vučić ponudi, razgovaraćemo o tome!

Zadržavanje makroekonomske stabilnosti, nastavak fiskalne konsolidacije, dugoročno održive reforme, kao i fokusiranje na dalji ekonomski razvoj, podršku malim i srednjim preduzećima, biće najveći izazovi nove vlade Srbije, izjavila je danas ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić.

– Što se tempa tiče, najteži deo puta bilo je ''okrenuti taj brod od te sante leda'' i sada je realno da mi moramo brže u dalje ekonomske uspehe, a svakako treba da se fokusiramo na reformu pravosuđa, da bismo napravili jedan transparentan, brži, efikasniji sistem – rekla je Brnabić za RTS.

Ministarka kaže da do sada nije razgovarala sa dosadašnjim premijerom Aleksandrom Vučićem o njegovom nasledniku, "jer je bilo važnijih stvari i fokusirana je na svoj posao", ali i da, "ako joj ponudi to mesto, onda će razgovarati na tome".

Potvrdivši da je "moguće da je ona u ovom trenutku u igri kao jedno od imena za premijera", Brnabić je istakla da su žene u ovoj vladi dokazale koliko su spremne da vode ozbiljne resore, "a u jednom trenutku svakako i vladu".

Izvor: Tanjug

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter