Izvor:
13.07.2017 u 16:55
0

Beli Preletačević izlazi na lokalne izbore: „SVI SU ISTI“!

Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, rekao je za list "Danas" da sigurno neće ulaziti u koalicije pred beogradske izbore.

Bivši predsednički kandidat je rekao i da su se "Luka Maksimović i Beli" dogovorili da u pet do dvanaest objave da li će uopšte izaći na te izbore.

"Nećemo ni sa kim jer su svi isti, majku im je*em. Da li ćemo izaći na izbore odlučićemo pomoću intuicije, jer je ona jača od svega", rekao je Maksimović.

Maksimović je obeležio predsedničke izbore nekonvencionalnom kampanjom u kojoj je preko svog alter ega Ljubiše Preletačevića ismevao političku elitu u Srbiji, a uspeo je i da animira mlade i osvoji čak devet odsto glasova.

Beli i njegov tim su ranije iznenadili i na lokalnim izborima u "svom" Mladenovcu, a mnogi od njih očekuju učešće i na predstojećim beogradskim izborima.

Podsetimo, pokret "Dosta je bilo" je takođe najavio samostalan izlazak na gradske izbore, iako je istakao da bi bilo važno da se celokupna opozicija ujedini.

b92.net
Foto: Facebook/Beli Preletacevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter