Izvor: tanjug
03.01.2022 u 16:57
0

BOŽOVIĆ: Ja sam i dalje ambasador Srbije u Crnoj Gori

 Proterani ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović izrazio je nadu da će u ovoj godini postojati politička volja da ovo diplomatsko pitanje bude rešeno i da Ambasada Srbije u Crnoj Gori nastavi neometano da radi.

Božović je to poručio reagujući na izjavu šefa crnogorske diplomatije Ðorđa Radulovića, da je Božović bivši ambasador i da svojim izjavama „ne doprinosi konstruktivnijim odnosima“ između Crne Gore i Srbije.

Božović je na svom tviter nalogu poručio da je i dalje ambasador Srbije u Crnoj Gori.

-I tako će i ostati sve dok Republika Srbija ne odluči drugačije, jer država Srbija, kao i Crna Gora i svaka druga suverena i priznata država, imaju pravo da samostalno biraju svoje ambasadore i diplomate- napisao je Božović.

Radulović je rekao da Božović u ovom trenutku svojim predstavljanjem ne doprinosi konstruktivnijim odnosima između Srbije i Crne Gore.

-Siguran sam da bi Srbija iz palete sjajnih diplomata koje ima mogla da odabere novog ambasadora….- naveo je, između ostalog, Radulović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter