Izvor:
05.03.2019 u 18:18
0

BUDUĆNOST SRBIJE: Vučić u petak obilazi Sremski okrug, centralni skup u Sremskoj Mitrovici!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će u petak, 8. marta, Sremski okrug u nastavku kampanje "Budućnost Srbije", a centralni skup biće održan u Sremskoj Mitrovici u 17.00 časova.

Poseta predsednika Sremskom okrugu najavljena je u spotu za kampanju, u kojem se navodi da budućnost Srbije, za koju se Vučić bori, predstavljaju "nove fabrike i radna mesta, nove škole i vrtići, nove bolnice i domovi zdravlja, novi stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investicije i ekonomski napredak".

Tokom kampanje predsednik građanima predstavlja rezultate koji su postignuti u svim delovima naše zemlje i to u prethodnih sedam godina, kao i planove za dalji razvoj.

Mnogo dobrog je već urađeno i mnogo toga ima još da se uradi i zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas građane Sremskog okruga – navedeno je u spotu u pozivu građanima da prisustvuju centralnom skupu u Sremskoj Mitrovici.

U okviru kampanje "Budućnost Srbije" predsednik je obišao Pčinjski, Jablanički, Raški, Rasinski, Južnobanatski i Mačvanski okrug.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter