Izvor: Tanjug
31.03.2022 u 17:32
0

Dačić: Birajmo najbolje za Srbiju-odgovorno rukovodstvo

Kandidat za premijera koalicije SPS-JS Ivica Dačić poručio je danas, na predizbornoj konvenciji SNS-a u Beogradu, da je Srbiji potrebno jako, mudro i odgovorno rukovodstvo, koje će građanima Srbije obezbediti mir i stabilnost. Ocenio je da takvu politiku vodi Aleksandar Vučić i pozvao je građane da na predsedničkim izborima glasaju za njega.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dačić je podsetio je da su SPS i SNS, koalicija koja već 10 godina uspešno vodi državu putem razvoja i prosperiteta i pozvao je sve da na parlamentarnim izborima podrže izbornu listu SPS-a, JS, ZS, „Ivica Dačić, premijer Srbije – Toma Fila, gradonačelnik Beograda“.
Kazao je da dve stranke na parlamentarnim izborima nastupaju sa svojim kandidatima, ali da su saglasni da je najbolji izbor, za dobrobit celog naroda, da Aleksandar Vučić bude predsednik države.
„Treba nam Srbija koja može da osigura period bez ratova i bespotrebnih žrtava. Razvijena, moderna i pravedna Srbija, sa odgovornim vođstvom, koje će da vrati ljudima osmeh na lica i veru u svoju zemlju“, kazao je Dačić.
Rekao je da su pred nama teška vremena, izazvana nemirima u Evropi, a da će najveći teret biti na predsedniku države – Aleksandru Vučiću. Dačić je izrazio spremnost da stane uz predsednika, kao što je to radio do sada, i istakao da će mu pružiti podršku u borbi protv svih pritisaka nad našom zemljom.
„Želim da podelimo tu odgovornost, a zajedno smo i do sada uspešno nosili taj teret. Čovek ne motže da bira kad će da se rodi, ali može da bira ko će da vodi državu. Srbiji treba jako mudro i odgovorno rukovodstvo“, kazao je Dačić.
Naveo je da je vladajuća koalicija poslednjih deset godina zaslužna za izgradnju bolnica i infrastrukture, kao i za povećanje plata i penzija i ostvarenje ekonomskog napretka. Kazao je da se ova koalicija zalaže i za čvrstu i jasnu nacionalnu politiku u kojoj su ključna tri pitanja: KiM, NATO i odnos Rusije i Ukrajine.
Dačić je objasnio da Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova, kao što nikada neće postati ni članica NATO-a, jer su nas oni bombardovali. Istakao je da naša zemlja neće uvoditi nikakve vrste sankcije svojim prijateljima, kao i da će odoleti svim pritiscima Zapada, gledajući isključivo interese građana Srbije.
„Zato nam je potrebno jako i odgovorno rukovodstvo koje neće dovesti Srbiju da bira između rata i mira. Svi za jednog, jedan za sve – pozivam sve socijaliste da glasaju za Aleksandra Vučića“, kazao je Dačić. Naglasio je da je cilj njegove koalicije i svih onih koji podržavaju Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, da Vučić osvoji 60 odsto glasova u prvom krugu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter