Izvor: ALO
15.06.2024 u 08:39
1

VUČIĆ ZAINTRIGIRAO MEDIJE U BiH: Ni jedan medij nije smeo da prenese njegov intervju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je nedavno intervju za Dnevni Avaz. Iako je česta tema u sarajevskim medijima, ovog puta niko iz BiH nije smeo da prenese njegove reči.

– Hajde da vam postavim pitanje jedno. Ja diktator, lud, sluga Putinov, kišobran snajperista, bolesnik, picousti, i ne znam ni šta sve… I nemam nikakav problem da sve to ponovim. Nema šta nisma čuo i video.

– A kako ja, odvratan, nikakav, glup, da vas podsetim 2014. postao premijer, prosečna plata u Srbiji 329 evra. Prosečna plata u BiH 372 evra. A kolika je prosečna plata sad kod vas u celoj BiH? 655 evra.

PREMIJER VUČEVIĆ : Ne smemo da zaboravimo heroje sa Košara zaslužne za osujećivanje NATO-a
– Za isti mesec ovde u Srbiji 828 evra. Pa vas samo pitam kako se to promenilo za 10 godina?

– To su dve slike Srbije – prokomentarisao je novinar Avaza.

– To je nebo i zemlja. Mi smo zaostajali 15 posto u platama, a sada imamo 20 posto veće plate. Za samo 10 godina. A pri tome stopa javnog duga Srbije, koja je članica Evropstata, je ispod 50 posto. A u Evropi je 90 posto. Samo to hoću da vam kažem. A pri tome za sve to vreme smo izgradili više kilometara auto-puteva, još malo pa kao u Titovo vreme.

– I OK je da sam ja sve takav, nemam nikakav problem, samo kako vi tako pametni niste uspeli u međuvremenu da napravite sve to mnogo bolje – rekao je Vučić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VUČIĆ ZAINTRIGIRAO MEDIJE U BiH: Ni jedan medij nije smeo da prenese njegov intervju!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter