Izvor:
04.06.2019 u 12:27
0

DAČIĆ O SPOLJNOPOLITIČIKIM PRIORITETIMA IZLASNICIMA MO: Spoljna, bezbednosna i odbrambena politika su povezane i međusobno uslovljene!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić održao je danas predavanje izaslanicima Ministarstva odbrane o spoljnopolitičkim prioritetima i ukazao da civilna i vojna diplomatija moraju da budu što snažnije, prodornije i efikasnije u realizaciji spoljnopolitičkih ciljeva i interesa Srbije.

Kako je dodao, spoljna, bezbednosna i odbrambena politika su povezane i međusobno uslovljene.

Tokom predavanja ministar je pohvalio blisku uspešnu saradnju dva ministarstva.

U okviru redovnih priprema u Ministarstvu spoljnih poslova, vojni izaslanici će kroz predavanja i razgovor sa generalnim sekretarom, pomoćnicima ministra i rukovodiocima odeljenja, biti upoznati sa aktuelnim pitanjima u nadležnosti Ministarstva, s posebnim akcentom na bitne elemente koji određuju našu poziciju danas u svetu, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter