Izvor:
05.11.2019 u 08:11
0

DAČIĆ PRIMIO AMBASADORA SRBIJE U IRANU: Veliki doprinos ambasade u Teheranu za rešenje slučaja Burmazović!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je ambasadora Srbije u Iranu Dragana Todorovića i istakao njegov, kao i doprinos ambasade u Teheranu, u rešavanju slučaja otete dece Slavice Burmazović.

Deca su prošle nedelje, nakon četiri godine, vraćena majci u Beograd.

Pohvalio je ambasadora Todorovića koji je svojim predanim angažovanjem doprineo pozitivnom ishodu ovog komplikovanog i dugotrajnog procesa, kao i na tome što je lično dopratio decu iz Teherana u Beograd.

Šef srpske diplomatije istakao je da to predstavlja dobar primer angažmana srpske diplomatije u slučajevima kad je našim građanima u inostranstvu potrebna pomoć i zaštita.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/ Socijalisti/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter