Izvor:
03.04.2017 u 19:45
0

Dačić: PRISTAO BIH DA BUDEM PREMIJER, MADA MI VUČIĆ NIJE NUDIO FUNKCIJU

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da sa pobednikom predsedničkih izbora Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o tome ko će biti budući premijer i istakao da je rezultat koji je ostvario Vučić pokazatelj da je SPS dobro procenio pružajući mu podršku

– Nismo razgovarali o novom premijeru – rekao je Dačić i dodao da će o tome biti reči kada za to dođe vreme, krajem maja.

Upitan da li bi prihvatio kada bi mu Vučić ponudio tu funkciju, Dačić je odgovorio:

– Niko mi ne bi poverovao kada bih rekao da bih je odbio. Odluku treba doneti u najboljem interesu za Srbiju – rekao je Dačić.

On je istakao da mu eventualna funkcija premijera nije bila motiv da podrži Vučića.

– Razmišljali smo državotvorno. Mogli smo da imamo svog kandidata, da kažemo da je to zarad očuvanja našeg identiteta, ali to bi bilo usko stranački – rekao je Dačić.

Konstatovao je i da bi to narušilo jedinstvo unutar vladajuće koalicije.

On je rekao da nije želeo da se rezultat eventualnog posebnog kandidata SPS računa protiv Aleksandra Vučića.

– Mi smo zajedno i nastavićemo zajedno da radimo za dobrobit Srbije – poručio je Dačić na konferenciji za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter