Izvor:
10.04.2019 u 13:27
0

DAČIĆ SA AMBASADOROM KINE: Odnosi su na najvišem nivou u dosadašnjoj istoriji!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas u posetu izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Narodne Republike Kine Čen Bo, a sagovornici su izrazili obostrano zadovoljstvo izvanrednim ukupnim odnosima između dve zemlje, koji su na najvišem nivou u dosadašnjoj istoriji.

Ocenjeno je da će daljem jačanju političkih odnosa dve zemlje doprineti i predstojeće učešće predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić na Osmom samitu premijera Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope koji se održava u Dubrovniku 11. i 12. aprila ove godine, kao i učešće predsednika Aleksandra Vučića na Drugom međunarodnom forumu o Pojasu i putu u Pekingu od 25. do 27. aprila.

Izvor: Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter