Izvor:
05.06.2017 u 17:12
0

DANAS NIJE REŠENO PITANJE MANDATARA NOVE VLADE: Premijer iz SNS?

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je, nakon konsultacija kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića o premijeru, da danas nije rešeno pitanje mandatara. Ako ste to očekivali, onda ste politički navini, a ne verujem da ste politički naivni, rekao je Dačić novinarima.

Ona je novinarima nakon konsultacija kod predsednika Srbije rekla da je na sastanku bilo i “disonantnih topova” i objasnila da su ona i šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović rekli da smatraju da SNS treba da da premijera, sa čime su se složili i predsednik PS Aleksandar Vulin i poslanica Dubravka Filipovski.

Kako je rekla, član delegacije predsednik SDPS Rasim Ljajić je izneo stav da mandatar treba da bude političar, a ne ekspert, dok je šef PUPS-a Milan Krkobabić rekao da novi predsednik vlade mora da nastavi put kojim jer išla vlada koju je vodio Vučić.

Prema njenim rečima, nisu se pominjala konkretna imena, a na pitanje novinara da li su oni predložili neko ime, ponovila je da o imenima nije bilo reči.

Na pitanje kako komentariše izjavu lidera JS Dragana Markovića da premijer treba da bude neko ko ima porodicu, Obradović je rekla da takva vrsta diskriminacije ne sme da se dozvoli, a ako je neko nešto konkretno mislio, to tako treba i da kaže.

Nakon delegacije liste “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” na konsultacijama su kod predsednika države došli predsednik SPS Ivica Dačić i Marković, a zatim je planirano da predsednik održi konsultacije i sa predstavnicima drugih lista koje su ušle u parlament.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter