Izvor: Tanjug
09.02.2022 u 07:48
0

DANAS SEDNICA NARODNE SKUPŠTINE: Poslanici o pravosuđu i izboru sudija i tužilaca

Pred poslanicima Narodne skupštine na današnjoj sednici će se naći šest tačaka dnevnog reda, od kojih se četiri odnose na pravosuđe i izbor sudija i javnih tužilaca.

Poslanici će između ostalog razmotriti Predlog odluke o prestanku funkcije javnim tužiocima i o Predlogu odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, a koji je podneo Visoki savet sudstva.

Na sednici će biti reči o Predlogu odluke o izboru zamenika javnog tužioca, koji je podnelo Državno veće tužilaca.

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o razrešenju i imenovanju u Republičku izbornu komisiju, koji je podneo predsednik Narodne skupštine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter