Izvor:
29.08.2019 u 08:27
0

DARKO LAKETIĆ ESKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL: „Tražićemo odštetu od zemalja NATO-a koje su nas bombardovale!“ (VIDEO)

Gost Happy portala bio je Darko Laketić predsednik skupštinske komisije za utvrđivanje posledica NATO bombardovanja. On je govorio o koracima koje će komisija preduzeti u budućnosti po pitanju agresije i borbe protiv posledica osiromašenog uranijuma i kako su deca rođena u periodu agresije imala posledica u razvoju.

– Dokazali smo da postoji veća predispozicija ka nastanku malignih bolesti za decu rođenu u periodu bombardovanja i to je potvrđeno iz istraživanja koje smo sproveli zajedno sa Institutom za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" – rekao je Darko Laketić za portal Happy televizije.

Laketić je najavio i da će komisija tražiti od zemalja članica NATO-a koje su nas bombardovale.

– Sve ove posledice o kojima govorimo su vezane za zdravlje stanovništva je nastalo kao efekat NATO bombardovanja. Mi ćemo objektivno da tražimo tim zemljama da nam pomognu u sanaciji i lečenju bolesti jer je nastanak tih bolesti vezan za oslobađanje osiromašenog uranijuma. Gađani su ne samo vojni već i bolnice, putevi, železnice i ciljevi gde je bilo dosta civila. Mi imamo pravo da tražimo da nam se makar delić toga vrati – zaključio je Laketić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter