Izvor: Happy BSC
28.07.2021 u 08:05
0

DARKO MLADIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Inckov zakon je POLITIČKA PSIHOLOŠKA OPERACIJA – istinu moramo da branimo najoštrijim sredstvima!

U jutarnjoj emisiji Dobro jutro Srbijo, imali ste prilike da čujete gosta Darka Mladića, sina Ratka Mladića.

Darko je govorio o Inckovom zakonu.

VAŽNO:

POVREĐEN SAOBRAĆAJAC U BEOGRADU: Iz kamiona ispala metalna konstrukcija i pala na njega!

KRVAVI PIR KOJI SE I DANAS PAMTI: Ubio devetoro meštana u selu Jabukovac, a nesvestan toga i dalje!

ZAPRETIO DA ĆE OSVETITI BRATA! U krvavoj tuči u Užicu, jednom muškarcu SEKIROM RAZBILI GLAVU!

SUZE RADOSNICE NAŠE ŠAMPIONKE! Himna i zlatna Milica Mandić, ponos Srbije! (VIDEO)

Srebrenica je trebalo da prekrije „Oluju“. Mi sami smo upali u tu klopku, iz koje sada ne možemo da izađemo. O stravičnim zločinama koji su se dogodili, ali i o psihološkoj igri koja se i danas odvija nad Srbijom, Darko Mladić je rekao:

– Očigledno je da je to politička i vojna akcija otpočetka. Od početka rata sankcije u Jugoslaviji i izbacivanje Jugoslavije iz UN su urađene. Kada je dokazano da nije moguće da su Srbi krivi za zločin, tek onda je izbačena. Sankcije su psihološka operacija protiv Srba. Dalje se nastavlja ta politička zloupotreba. U Njujorku kažu: „Pali su pod sankcije Inckovog zakona“. Istina je potrebno da se brani najoštrijim sredstvima. Inckov zakon je usmeren da se prestane sa istraživanjem i odbranama svih koji su optuženi.

– Mi se spremamo da za mog oca pišemo žalbu. Imamo olakšavajuću okolnost da je sudija iz Veća – ona koja nije bila za ovu odluku. Masa presuđenih činjenica nama nisu bile u optužnici. Pomoćnik sudskog veća je čak držao predavanje studentima gde je javno rekao da oni nisu imali dokaze, rekao je Darko Mladić.

– Kada pitate NATO, Srbi su krivi što su živi. Ne samo da smo krivi za zločine, nego su i te naše žrtve krive što su morale da budu proterane. Poslednji stadijum genocida jeste kada se na žrtvu prebacuje krivica. Odjednom je Jasenovac manje bitan od Srebrenice, rekao je Darko za Happy tv.

Pitanje koje se često ponavlja jeste, kako to da mi nemamo prava ni da se borimo za svoju istinu? Njima smeta Srbija koja se digla, nije predviđeno da Sebija bude uspešna. Ako Srbija postane lider u regionu, onda se „vadi“ Srebrenica. 

– Ovde je šira priča od samog narativa o Srebrenici. Ovde je prekršen Dejton, kaže da je morao, ali nije imao pravo! Ove godine vidimo niz provokacija. Ako ne odigramo pravilno, RS i Srbija, ovo je rušenje dejtonskog sporazuma. Ceo taj narativ ide u pravcu onog što je Mesić rekao, da se Srbi proteraju, i ponesu samo ono što u opanke mogu da stave. Tamo se krše i elementarna prava, ovo je mnogo širi pritisak na Srbiju, rekao je Darko Mladić za Happy tv.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter