Izvor: Tanjug
29.08.2020 u 22:39
0

ĐURIĆ: Inostrani lutkari probudili marionete

 Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Ðurić oštro je danas odbacio predlog bivšeg predsedničkog kandidata Saše Jankovića da Srbija bez formalnog priznanja prihvati članstvo Kosova u svim međunarodnim organizacijama, uz eksteritorijalnost srpskih crkava i manastira.

PROČITAJTE JOŠ…

RONIOCI IZVUKLI MIRJANINO TELO, POTRAGA ZA TELOM NJENOG MUŽA SE NASTAVLJA: Oboje su bili neplivači

ISTORIJSKA POBEDA: ĐOKOVIĆ pregazio RAONIĆA i OSVOJIO SINSINATI!

TRAGEDIJA KOD POŽAREVCA: Nikola je bio divno dete, kod njih u kući samo se čuje plač

VUČIĆ se sastao sa gradonačelnikom Ljubljane: SARADNJA SRBIJE I SLOVENIJE (FOTO)

Udruženje „Knez Miroslav“: KRENULA AUTO-LITIJA za zaštitu SRPSKIH SVETINJA

-Činjenica da su inostrani lutkari probudili sve svoje uspavane marionete, uključujući zaboravljenog Sašu Jankovića, kako bi sa svih frontova udarili na državni vrh Srbije, potvrđuje da nas ne čekaju laki dani kada je reč o Kosovu i Metohiji-  naveo je Ðurić u saopštenju za javnost.

On je istakao da je „to što je Srbija i dalje u igri boreći se za svoju južnu pokrajinu isključivo zasluga (predsednika) Aleksandra Vučića i njegovog tima“.

– Očekivano je to što će lutke na koncu poput Saše Jankovića navijati protiv Vučića i Srbije, a za samoproglašeno Kosovo, jer za to su izdašno motivisani, ali građani Srbije će, uveren sam, znati da prepoznaju ko se istinski bori za naše državne i nacionalne interese- naveo je Ðurić.

PROČITAJTE I OVO…

GUŽVE NA GRANICAMA: Ako idete za Crnu Goru, ovo su najbolji putevi!

ŠEF STRUČNOG ŠTABA JASAN: Milošević nije želeo da prognozira ishod duela Vojvodine i Partizana

STRAVIČNA NESREĆA: Tri osobe poginule u sudaru!

UŽAS! Uhapšen otac (48) zbog sumnje da je OBLJUBIO SVOJU ĆERKU (14)! Lekari POTVRDILI odnos

On je naglasio da će „Srbija predvođena predsednikom Vučićem nastaviti da brani svoju budućnost, ali i svoje dostojanstvo, jer to je srpski način i dug prema našim precima, ali i obaveza prema našim potomcima“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter