Izvor:
11.06.2017 u 14:07
0

ĐURIĆ PORUČIO SRBIMA NA KOSOVU: Ovo je sudbinski dan, glasajte za Srpsku listu!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić pozvao je danas Srbe na KiM da izađu na parlamentarne izbore i podrže Srpsku listu jer, kako je istakao, jedino ta lista garantuje opstanak srpskog naroda na KiM, očuvanje institucija Srbije i sprečavanje formiranja takozvane vojske Kosova.

– Ovaj jun je sudbinski i važno je da svi izađemo. Najbolji odgovor na sve provokacije koje se mogu dešavati u toku dana, na sve pretnje i izazove jeste što je moguće veći odziv, da probudimo onaj naš srpski inat, baš kada pokušavaju da nas obesharbre, da nas spreče da ne izađemo, da mi izađemo u što je moguće većem broju, da se izborimo za svoje interese i da Srbija i Srpska lista pobede – rekao je Ðurić Tanjugu.

Kako je napomenuo, samo snažnim i velikim odzivom na pokrajinske izbore srpski narod u pokrajini može da zaštiti organsku vezu između srpskih institucija i srpskog naroda na KiM.

– I jedino Srpska lista može da očuva neraskidivu vezu između srpskih institucija i srpskog naroda i srpske države, kao i prisustvo Srbije na KiM – istakao je Ðurić.

On je ponovio da jedino Srpska lista može da spreči formiranje takozvane Vojske Kosova na području južne srpske pokrajine, navodeći da smatra da je veoma važno da Beograd ima što je moguće vidljivije prisustvo u političkom sistemu KiM.

Važno je, kaže Ðurić, da srpski politički predstavnici deluju kroz jedan politički subjekt, jer samo tako mogu da štite svoje interese, ističući da je zato današnji dan jedan od sudbinskih i sudbonosnih dana.

Izvor:Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter