Izvor:
06.10.2019 u 17:19
0

ĐURIĆ PORUČIO: Srpske sredine na Kosovu i Metohiji apsolutno prve po izlaznosti!

Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić izjavio je večeras da su srpske sredine na Kosovu i Metohiji apsolutno prve po izlaznosti, kao i da je u odnosu na 2017. godinu izašlo hiljade birača više.

On je rekao da su Srbi izašli mnogo masovnije od Albanaca, uprkos raznim ometanjima.

Srpska lista i Srbija mogu da budu ponosni na snagu i hrabrost našeg naroda koji se bori u teškim uslovima. Na razne načine su ometani. Sve je bilo i još uvek je protiv nas – rekao je Ðurić.

Kako je rekao albanska strana je uradila sve da "Srbiji iseče krila".

Zato je tolika kampanja protiv Srpske liste i zato je Vučić u svim medijima glavni protivnik i u njihovim kampanjama. Svi su o njemu pričali u kampanjama, ali srpski narod je pokazao snagu – rekao je Ðurić.

On je pozvao sve da do kraja glasanja izađu na birališta dodajući da će o rezultatima govoriti tek kada bude imao sve podatke.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter