Izvor:
05.10.2019 u 17:51
0

DRAMATIČNO: SEVERNA KOREJA PREKINULA SVE NUKLEARNE PREGOVORE SA SAD!

Severna Koreja prekinula je danas razgovore o nuklearnom razoružanju sa Sjedinjenim Američkim Državama, koji su započeli danas na periferiji Stokholma.

Okolnosti zbog čega je došlo do iznenadnog prekida razgovora dve radne delegacije nije poznato. Glavni severokorejski pregovarač Kim Miong-gil, koji je je prisustvovao razgovorima, rekao je da se pregovori neće nastaviti do kraja godine i savetovao je američku stranu da preispita svoju poziciju.

Današnji razgovori bili su prvi sastanak američkih i severnokorejskih diplomata nakon što su se Donald Tramp i Kim Jong-Un dogovorili da ponovo pokrenu dijalog jer su se u junu okupili u demilitariziranoj zoni između dve Koreje. Pre švedskog sastanka, američki državni sekretar Majk Pompeo rekao je da "treba puno raditi", ali je izrazio nadu da će napredak u Pjongjangu biti postignut nakon višemesečnog zastoja.

Reakcije Vašingtona za sad još uvek nema.

Uskoro opširnije.

Izvor: Alo.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter