Izvor:
27.09.2019 u 17:51
0

DUŠAN KOZAREV NAKON ISTERIVANJA SA KIM-E: Pokušavaju da spreče Srpsku listu da odnese pobedu na izborima!

Zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev, kojeg su prištinski policajci presreli danas i primorali da napusti KiM, kaže da pojedini Srbi sa KiM pokušavaju da, uz podršku Prištine i dela međunarodne zajednice, spreče Srpsku listu da ostvari apsolutnu pobedu na vanrednim parlamentarnim izborima na KiM 6. oktobra.

– Oni koji su favoriti, a to su razni Rašići, Petrovići, Rade, Momčilo Trajkovići i drugi slični kvazi predstavnici srpskih porodica bez ugleda na Kosovu, neće moći da sprovode takve akcije i da pokušavaju falsifikovanje narodne volje- rekao je Kozarev.

On je dodao da su ga prištinski policajci presreli i primorali da napusti KiM sa obrazloženjem da vlasti u Prištini neće dozvoliti da funkcioneri iz Beograda daju prodšku Srpskoj listi.

– Mi smo se uputili, po zvaršenom obilasku Raniluga, na sajam meda koji treba danas i sutra da se održi na Novom Brdu. Međutim, presrela nas je kosovska policija sa pet do šest automobila, uključujući vozila interventne patrole i saobraćajne policije. Objasnili su nam da im je iz Prištine stiglo hitno naredenje da napustimo KiM- rekao je Kozarev.

Kozareva su danas na putu od Raniluga ka Novom Brdu zaustavili prištinski policajci, i primorali ga da napusti našu južnu pokrajinu, saopštila je Kancelarija za KiM.

Kozarev je trebalo da danas prisustvuje jednom od predizbornih skupova Srpske liste na kojem je, prema saopštenju, trebalo da "prenese poruku jedinstva srpskog naroda na Kosovu i Metohiji sa državom Srbijom".

Izvor: B92
Foto: YouTube RTV PULS, Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter