Izvor: HappyBSC
24.02.2022 u 09:01
0

DŽEVAD GALIJAŠEVIĆ ZA HAPPY TV: Rusija je ponovo predvodnik antifašističke politike!

Gosti jutarnjeg programa na Happy televiziji bili su Dragomir Andan -bivši direktor policije Republike Srpske,  Ljuban Karan- bivši pukovnik KOS,  Mladen Radulović- urednik portala „Kurir“ i putem skajpa se uključio iz Sarajeva,  Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost i terorizam. 

O rusko-ukrajinskom ratu i porastu vehabija u Srbiji oni su rekli: 

-Popriličan broj vojnika iz NATO država je u Ukrajini. Američki I britanski izveštaji prave paniku u Ukrajini. Sve što saopštavaju njihovi mediji kažu na osnovu obaveštajnih i lažnih informacija. Lažne su u smislu što potenciraju invaziju. Ko potencira da se situacija u Ukrajini rešava vojnim putem?  Odgovor je jasan. Zapadni instrukturi su bili u Ukrajini i oni su ih obučili za ratovanje. Sam ukrajinski vrh kaže da je njihovu vojsku stvorila Amerika.  Ovde nije reč o ukrajinskom interesu. To je interes Amerike-rekao je Karan. 

Kako se rusko-ukrajinski sukob ogleda na BiH?

– Kada se pogledaju sarajevski mediji to je navijačka utakmica u kojoj Ukrajinci pobeđuju i to se naravno odražava i u Republici Srpskoj.  Za nas je najbitnije da mi Srbi budemo jedinstveni u ovom trenutku. Sarajevo pokušava da napravi kriminalizaciju Dodika i njegove porodice pa da to pređe na tužilaštvo i sudove. Na taj način žele da ga diskvalifikuju u izbornim trkama. To narod neće prihvatiti. Tu priču pronose američke agencije. Od toga nema ništa! Mi iz RS imamo otvorene oči i gledamo šta Srbija radi. Mi moramo biti svesni toga da je BiH američki i britanski protektorat.  Naša najveća podrška je Srbija i Rusija. U ovoj situaciji, Rusija je krenula da zaštiti svoje interese i mora da da do znanja NATO-u da ne možće da ulazi na njihovu teritoriju. Ukoliko Rusija uspe u toj nameri, mi ćemo ovde biti mnogo mirniji. Veliki je ovo pritisak na nas. Ovo je agresija CNN-a i američke vojske. To je sve kod nas bilo primenjeno-rekao je Andan. 

Dževad Glijašević se putem skajpa uključio u program. 

– Činjenica je da postoje mobilne islamističke grupe koje su se prebacivalie iz Sirije, Iraka pa sve do Avganistana. One imaju iskustva u ratovanju u naseljenim područjima,  pogotovo u gradskim. O toj činjenici govorio je ministar inostranih poslova Sergej Lavrov i onda smo videli i reakciju iz Sarajeva. Naravno da odlazak vehabija iz Bosne, Sandžaka i  Kosova mene podsećaju na sredinu 18 veka kad je 12. 000 bosanskih muslimana otišlo da ratuje protiv carske Rusije i svi su izginuli. Upravo ovo što se sada radi podseća me na to. Rusi neće dozvoliti da se razvijaju nacističke politike u svom okruženju. Rusija je ponovo predvodnik velike antifašističke politike-rekao je Galijašević. 

 Novinar Mladen Radulović je rekao da islamisti nemaju nikakvog većeg interesa da učestvuju u rusko-ukrajinskom ratu, osim svog ličnog, materijalnog.

– Znamo da u Srbiji deluje više od 1000 vehabija. Ovo je poslednji poziv našim organima bezbednosti da se dozovu pameti i da se potrude da takvi ljudi budu osuđeni na ozbiljne kazne. Ne sme da im se da šansa da povo planiraju napade na našu zemlju i naše građane-rekao je Radulović. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter