Izvor:
05.06.2019 u 11:25
0

EKREM MUSTAFA: U toku je istraga o tome ko je naredio uključivanje sirena za vazdušnu opasnost na severu Kosova i Metohije!

Kosovski ministar unutrašnjih poslova, Ekrem Mustafa, izjavio je danas da je u toku istraga o tome ko je naredio uključivanje sirena za vazdušnu opasnost na severu Kosova i Metohije, tokom nedavne policijske akcije hapšenja pripadnika policije osumnjičenih za navodnu zloupotrebu službenog položaja.

Mustafa je u izjavi rekao da je to zabrinjavajuće i da će protiv odgovornih biti preduzete mere.

Uključivanje sirene je zabrinjavajuće. Zahtevam da saznamo ko je to uradio. Sirena nije sredstvo kojim se upozorava na sprovođenje policijske akcije na teritoriji države. Građani su bili u panici kada je sirena puštena. To je delo koje država mora da kazni. I oni koji su pucali iz vatrenog oružja moraju da budu kažnjeni. Istraga je u toku, policija ne spava. Imamo informacije – rekao je Mustafa.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter